Bedrijfsschoonmaak in Arnhem

Bij 0900 Schoonmaak garanderen wij u bedrijfsschoonmaak in Arnhem en omgeving Arnhem op professioneel niveau. Onze ervaren en gemotiveerde medewerkers werken met moderne apparatuur en met de beste en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Uw bedrijfspand maken wij van boven tot onder schoon, zodat u zelf nergens meer omkijken naar heeft. Bent u toch niet tevreden over onze schoonmaakdiensten? U ontvangt vier keer per jaar een e-mail waarin u kunt aangeven hoe u de diensten op het gebied van bedrijfsschoonmaak ervaart en wat er anders zou kunnen. Hier gaan wij dan mee aan de slag. Wij verzorgen voor uw onderneming graag de gehele schoonmaak in Arnhem en omstreken.

Wat houdt onze bedrijfsschoonmaak in?

Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

  • Schoonmaak van kantoren, winkels, bibliotheken, scholen, organisaties, theaters, gemeentehuizen, etc.
  • De complete bedrijfsvoering van kantinebeheer; van cateringservice tot schoonmaak.
  • Naast schoonmaakdiensten ook: computerreiniging, interne verhuizingen, tuinonderhoud, huishoudelijke klussen en cateringservice.

Vraag vandaag nog naar de mogelijkheden. Ons dienstenaanbod is zeer uitgebreid, u bepaalt uiteraard zelf van welke diensten u gebruik wilt maken. Als u contact met ons opneemt, krijgt u binnen 24 uur een offerte van ons voor uw bedrijfsschoonmaak. In Arnhem en omgeving zijn wij de schoonmaakspecialist.